Program Kodu |
Yılı |
Materyal |
Kapsam |
Katılımcı Laboratuvar Sayısı |
Rapor (Nihai) |
EB-NK-01/2023 |
2023 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
231 |
İndir |
EB-FZ-01/2023 |
2023 |
Ekmeklik Buğday |
Fiziksel Analiz |
230 |
İndir |
MS-NK-01/2023 |
2023 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
209 |
İndir |
AP-NK-01/2023 |
2023 |
Arpa |
NIR ve Kimyasal Analizler |
210 |
İndir |
NH-FK-01/2023 |
2023 |
Nohut |
Kimyasal ve Fiziksel Analizler |
59 |
İndir |
EB-NK-01/2022 |
2022 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
240 |
İndir |
MB-NK-01/2022 |
2022 |
Makarnalık Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
231 |
İndir |
MB-FZ-01/2022 |
2022 |
Makarnalık Buğday |
Fiziksel Analiz |
231 |
İndir |
MS-NK-01/2022 |
2022 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
222 |
İndir |
MS-FZ-01/2022 |
2022 |
Mısır |
Fiziksel Analiz |
222 |
İndir |
EB-FZ-01/2021 |
2021 |
Ekmeklik Buğday |
Fiziksel Analiz |
206 |
İndir |
EB-NK-01/2021 |
2021 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
203 |
İndir |
MS-NK-01/2021 |
2021 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
167 |
İndir |
ÇT-FZ-01/2021 |
2021 |
Çeltik |
Fiziksel Analiz |
25 |
İndir |
|
2020 |
Ekmeklik Buğday |
Fiziksel ve Kimyasal Analizler |
151 |
İndir |
|
2020 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Kimyasal ve Reolojik Analizler |
22 |
İndir |
|
2020 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
140 |
İndir |