Program Kodu |
Yılı |
Materyal |
Kapsam |
Katılımcı Laboratuvar Sayısı |
Rapor
(Nihai) |
ÇT-FK-02/2024 |
2024 |
Çeltik |
Kimyasal ve Fiziksel Analizler |
18 |
İndir |
EB-NK-02/2024 |
2024 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
5 |
İndir |
UN-KR-01/2024 |
2024 |
Un (Ekmeklik Buğday) |
NIR, Kimyasal ve Reolojik Analizler |
34 |
İndir |
EB-NK-01/2024 |
2024 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
279 |
İndir |
EB-FZ-01/2024 |
2024 |
Ekmeklik Buğday |
Fiziksel Analiz |
275 |
İndir |
MS-NK-01/2024 |
2024 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
243 |
İndir |
AÇ-FK-01/2024 |
2024 |
Ayçiçeği Çekirdeği |
Kimyasal ve Fiziksel Analizler |
39 |
İndir |
ÇT-FK-01/2024 |
2024 |
Çeltik |
Kimyasal ve Fiziksel Analizler |
22 |
İndir |
EB-NK-01/2023 |
2023 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
231 |
İndir |
EB-FZ-01/2023 |
2023 |
Ekmeklik Buğday |
Fiziksel Analiz |
230 |
İndir |
MS-NK-01/2023 |
2023 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
209 |
İndir |
AP-NK-01/2023 |
2023 |
Arpa |
NIR ve Kimyasal Analizler |
210 |
İndir |
NH-FK-01/2023 |
2023 |
Nohut |
Kimyasal ve Fiziksel Analizler |
59 |
İndir |
EB-NK-01/2022 |
2022 |
Ekmeklik Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
240 |
İndir |
MB-NK-01/2022 |
2022 |
Makarnalık Buğday |
NIR ve Kimyasal Analizler |
231 |
İndir |
MB-FZ-01/2022 |
2022 |
Makarnalık Buğday |
Fiziksel Analiz |
231 |
İndir |
MS-NK-01/2022 |
2022 |
Mısır |
NIR ve Kimyasal Analizler |
222 |
İndir |
MS-FZ-01/2022 |
2022 |
Mısır |
Fiziksel Analiz |
222 |
İndir |