Fındık
|
Fındık Satışta olan mevcut çevrim programlarını görmek için lütfen tıklayınız. |
![]() |
Kabuklu Fındık (Fiziksel-Kimyasal) kapsamında düzenlenen programlar
| Program Kodu | Kapsamı | Test Materyali | Parametreler | Metotlar |
|---|---|---|---|---|
| FD-FK | Fiziksel-Kimyasal Analiz | Kabuklu Fındık* | Rutubet (Standart yöntem) | ISO 665 |
| Rutubet (Hızlı yöntem) | Rutubet ölçer cihazları | |||
| Fiziksel Analizler | TS 3074, "Toprak Mahsulleri Ofisi Kabuklu Fındık Alım Şartları, Baremi" | |||
| - Sağlam iç fındık | ||||
| - Buruşuk iç fındık | ||||
| - Çürük ve bozuk iç fındık | ||||
| - Yabancı madde | ||||
| - Diğer grup kabuklu fındıklar | ||||
| - Zuruflu tane | ||||
| - Çatlak ve kırık fındık | ||||
| - Kabuğundan ayrılmış iç fındık | ||||
| - Haşere tahribatlı fındık |
* Yıldız ile belirtilen analizler/ürünler TS EN ISO/IEC 17043 akreditasyonu kapsamında değildir.

