Anasayfa

Makarnalık Buğday (Kimyasal-NIR)

Satışta olan mevcut programları görmek için lütfen  tıklayınız.

                   

Makarnalık Buğday (Kimyasal-NIR) kapsamında düzenlenen programlar

Program Kodu Kapsamı Test Materyali Parametreler Metotlar
MB-NK NIR-Kimyasal Analiz Makarnalık Buğday NIR (Yakın kızılötesi) analizleri: Rutubet, Protein TS EN 15948
Hektolitre (Otomatik ölçüm cihazı, NIR ve benzeri) ISO 7971-3
Hektolitre (NilemaLitre) ISO 7971-3
Rutubet ISO 712
Protein ISO 16634-2, ISO 20483, AOAC 2001.11, ISO 1871
Yaş gluten ISO 21415-1, ISO 21415-2
Kuru gluten ISO 21415-3, ISO 21415-4
Gluten indeks ISO 21415-2
Düşme sayısı ISO 3093, ICC 107.1, AACC 56-81.04