Satışta olan mevcut programları görmek için lütfen tıklayınız. |
Ekmeklik Buğday (Kimyasal-NIR) kapsamında düzenlenen programlar
Program Kodu | Kapsamı | Test Materyali | Parametreler | Metotlar |
---|---|---|---|---|
EB-NK | NIR-Kimyasal Analiz | Ekmeklik Buğday | NIR (Yakın kızılötesi) analizleri: Rutubet, Protein | TS EN 15948 |
Hektolitre (Otomatik ölçüm cihazı, NIR ve benzeri) | ISO 7971-3 | |||
Hektolitre (NilemaLitre) | ISO 7971-3 | |||
Sertlik Tayini | AACC Metot 55-31, AACC Metot 39-70.02 | |||
Rutubet | ISO 712 | |||
Protein | ISO 16634-2, ISO 20483, AOAC 2001.11, ISO 1871 | |||
Yaş gluten | ISO 21415-1, ISO 21415-2 | |||
Kuru gluten | ISO 21415-3, ISO 21415-4 | |||
Gluten indeks | ISO 21415-2 | |||
Düşme sayısı | ISO 3093, ICC 107.1, AACC 56-81.04 | |||
Zeleny sedimentasyon | ISO 5529 | |||
Beklemeli (modifiye) sedimentasyon | TS EN ISO 5529 dan modifiye | |||
Kül | ISO 2171 | |||
Unda asitlik | ISO 7305, TS 4500 |